top of page

Onderweg’ is een therapeutische groepspraktijk voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

 

Ons team bestaat uit een systeem- en relatietherapeut en klinisch psychologen (waarvan twee cognitief gedragstherapeuten en een creatieve therapeut). Elk werkt vanuit zijn eigen discipline en heeft zijn eigen specialisatie en ervaring. We streven naar professionele en kwaliteitsvolle zorg op uw maat. De therapeuten hebben hiertoe een therapie opleiding gevolgd en streven naar continue up to date blijven van de huidige ontwikkelingen in het vak.

We benaderen elke persoon vanuit zijn/ haar eigenheid en bieden een begeleiding op maat aan, rekening houdend met de noden, klachten en de sterktes. We hechten veel belang aan een open communicatie en aangename sfeer in de therapie. We vinden het ook belangrijk dat cliënten de ruimte hebben om zo open mogelijk te zijn. De therapeuten hebben ook een open houding om zo een goede werkrelatie samen te kunnen opbouwen.

Omwille van onze multidisciplinaire kijk onderhouden we een goede samenwerking met andere disciplines in de buurt. Zij werken omwille van praktische redenen en om de volledige beschikbaarheid van hun materiaal te hebben niet in onze praktijk zelf, maar in hun thuispraktijk, dit om om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Er is echter mogelijkheid tot nauw overleg indien u dit wenst.

Je kan bij ons terecht voor:

  • ASS (autisme spectrum stoornis) begeleiding 

  • Gezinstherapie en opvoedingsondersteuning

bottom of page