top of page
Tarieven:

Psychotherapie - Coaching

 

De consultaties bij een klinisch psycholoog of individuele therapeut duren 50 min. tegen een kostprijs van 60 euro.

 

Psychodiagnostiek

 

De prijs voor psychodiagnostiek is afhankelijk van de vraag en de duur van het onderzoek. Er wordt steeds een richtprijs met u besproken voor de start van het onderzoek. De prijs van psychodiagnostisch onderzoek wordt berekend aan de hand van een tarief van 65 euro per uur (60 min.).

 

Relatie- en gezinstherapie

Als koppel of gezin wordt 65 euro gevraagd.

Contact

Je kan je op eigen initiatief aanmelden of doorverwezen worden door bijvoorbeeld je huisarts, kinésist, het CLB, de school...

 

Aanmelden kan telefonisch op het algemeen nummer 0471 26 81 27 of via e-mail info@praktijkonderweg.be. Wij luisteren naar uw hulpvraag en bekijken welke behandeling aansluit bij uw vraag. U kan dan een afspraak maken op een moment dat voor u en de therapeut past.

 

We starten met een kennismakingsgesprek, waarin uw vragen en problemen worden uitgeklaard. Op basis hiervan krijgen we een zicht op uw doelstellingen voor de behandeling.

 

Bereikbaarheid:

Tiensesteenweg 240

3381 Kapellen (Glabbeek)

0471 26 81 27

info@praktijkonderweg.be

De praktijk is gelegen op de steenweg tussen Tienen en Diest. Er is een vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer en met de wagen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Er is een goede bereikbaarheid vanuit omliggende gemeenten zoals Kortenaken, Waanrode, Diest, Tienen, Linter...

bottom of page